Χαριλάου Τρικούπη 10,

45332 Ιωάννινα

τ.: +30 26510 22 756

e-mail: info@swanclinic.gr

Γλυπτική σώματος με τριπλή τεχνολογία: HIFEM/EMS/RF

Πώς δουλεύει η τριπλή τεχνολογία HIFEM/EMS/RF και γιατί είναι πρωτοπόρο το μηχάνημα που διαθέτουμε στη Swan Clinic?

Η καινοτόμος αυτή συνδυαστική τεχνολογία σμιλεύει το σώμα στοχεύοντας ταυτόχρονα σε 3 επίπεδα: μύες, λίπος και δέρμα.
Ακόμα και σήμερα τα περισσότερα μηχανήματα που υπηρετούν τη γλυπτική σώματος βοηθούν είτε μόνο στη μυϊκή ενδυνάμωση, είτε μόνο στη λιποδιάλυση, είτε μόνο στη σύσφιξη.

Mε την τριπλή τεχνολογία HIFEM (high intensity focused electromagnetic technology) / EMS (electrical muscle stimulation) / RF (radiofrequency) επιτυγχάνεται ταυτόχρονα μυϊκή γράμμωση, μείωση λίπους και σύσφιξη δέρματος στην ίδια συνεδρία! Είναι η μοναδική τεχνολογία γλυπτικής σώματος (body sculpting) με τόσα συνδυαστικά ευεργετικά αποτελέσματα και αυτό γρήγορα, ανώδυνα και φυσικά!

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται και τι επιτυγχάνει?

Η τεχνολογία HIFEM/EMS/RF μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες ανατομικές περιοχές του σώματος, είτε για αισθητικούς είτε για ιατρικούς λόγους.

Γλουτοί: Η εφαρμογή στους γλουτούς είναι πολύ δημοφιλής και είναι παγκοσμίως η μοναδική μη επεμβατική θεραπεία που έχει λάβει επιστημονική έγκριση για την ανόρθωση των γλουτών – Brazilian butt lift!

Κοιλιά: Η κοιλιά σμιλεύεται με απόλυτα φυσικό τρόπο, μιας και δυναμώνουν και γραμμώνουν οι κοιλιακοί μύες, μειώνεται το πάχος του κοιλιακού λίπους και το δέρμα επανακτά τη σφριγηλότητά του.

Πολύ ωφέλιμη είναι η θεραπεία και στην ενίσχυση του κοιλιακού τοιχώματος μετά από εγκυμοσύνη.

Άνω και κάτω άκρα: Παρομοίως μπορούν να σμιλευτούν και τα άνω άκρα (βελτίωση στα μπράτσα «νυχτερίδας») και τα κάτω άκρα (γράμμωση και σύσφιξη σε μηρούς και γάμπες).

Παράδειγμα ιατρικής ένδειξης στα κάτω άκρα είναι οι παθήσεις του γόνατος. Συνήθης οδηγία είναι να γίνει ενδυνάμωση του τετρακέφαλου μυός για να ανακουφιστεί η άρθρωση. Οι ασθενείς αυτοί συχνά απαγορεύεται να γυμναστούν με τους συμβατικούς τρόπους (βάρη κλπ.) μιας και έτσι θα επιβαρυνθεί η άρθρωση ακόμα περισσότερο. Η HIFEM/EMS/RF τεχνολογία προσφέριε την ιδανική λύση!

Πυελικό έδαφος: ειδική και άκρως αποτελεσματική είναι η εφαρμογή της ΕΜS/HIFEM τεχνολογίας στην ενίσχυση των μυών του πυελικού εδάφους για την θεραπεία της ακράτειας ούρων(για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ). Παράλληλα επιτυγχάνεται σύσφιξη του κόλπου και ενδυνάμωση των γλουτιαίων μυών.

Τι πρέπει να γνωρίζω για το θεραπευτικό πρωτόκολλο?

Η συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά, είναι εντελώς ανώδυνη και δεν ακολουθείται από μυϊκό κάματο («πιάσιμο» στους μύες). Αντιθέτως οι έντονες μυϊκές συσπάσεις προκαλούν έκκριση ενδορφινών και δημιουργούν ένα αίσθημα ευεξίας μετά τη συνεδρία.

Η HIFEM τεχνολογία που διαθέτουμε στη Swan Clinic προκαλεί 50.000 μυϊκές συσπάσεις σε 30 λεπτά, κάτι που θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με πολύωρη άσκηση. Ταυτόχρονα διεγείρονται τα γειτονικά λιποκύτταρα, μιας και οι μυϊκές συσπάσεις απαιτούν ενέργεια, την οποία εκμαιεύουν από τα λιποκύτταρα της περιοχής. Αυτή η αλληλεπίδραση δημιουργεί την τόσο φυσική γράμμωση. Παράλληλα, η RF τεχνολογία συσφίγγει το δέρμα της περιοχής.

Συνήθως συνιστώνται 4-8 συνεδρίες, ανάλογα βέβαια με τη φυσική κατάσταση του ατόμου. Το τελικό αποτέλεσμα είναι εμφανές 2-4 εβδομάδες μετά το πέρας των συνεδριών. Μπορούν να γίνουν συμπληρωματικές συνεδρίες συντήρησης με μεσοδιαστήματα 2-3 μηνών.

Στη Swan Clinic διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα θεραπευτικά πρωτόκολλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας!

Συνοψίζοντας, ποια είναι τα οφέλη της συνδυαστικής HIFEM/EMS/RF τεχνολογίας?
 • Αύξηση μυϊκής μάζας κατά 16-20%
 • Μείωση λίπους κατά 19-25%
 • Ανόρθωση και ενδυνάμωση γλουτών – ασφαλής, μη χειρουργική εναλλακτική του Brazilian butt lift
 • Γράμμωση και ενδυνάμωση κοιλιακού τοιχώματος
 • Σμίλευση χεριών και ποδιών
 • Θεραπεία ακράτειας ούρων σε γυναίκες και άντρες (βλ.παρακάτω)
 • Ανακούφιση αρθροπαθειών μέσω μυϊκής ενδυνάμωσης
 • Γρήγορη και ανώδυνη μέθοδος χωρίς χρόνο αποκατάστασης
 • Άμεσα ορατά – μετρήσιμα αποτελέσματα μέσα στον πρώτο μήνα
 • Φυσικά αποτελέσματα που διαρκούν στον χρόνο
 • Άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας
 • Γυναίκες μετά τον τοκετό