Χαριλάου Τρικούπη 10,

45332 Ιωάννινα

τ.: +30 26510 22 756

e-mail: info@swanclinic.gr

LASER Αποτρίχωση

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι πολύ συχνό πρόβλημα στη χώρα μας και αφορά τόσο το γυναικείο, όσο και τον αντρικό πληθυσμό.

Στην κλινική μας σας παρέχουμε τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με το υπερσύγxρονο, τελευταίας τεχνολογίας LASER αποτρίχωσης Soprano Ice της παγκοσμίου φήμης εταιρίας ALMA LASERS. Το LASER Soprano Ice θεωρείται πρωτοπόρος στην LASER αποτρίχωση με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Το Soprano Ice Laser, πέραν του ότι προσφέρει αποτελεσματική ελάττωση και εξάλειψη της τριχοφυΐας είναι και ανώδυνο στην εφαρμογή του, κάνοντας τη διαδικασία της απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα ακόμα πιο ευχάριστη! Ιδιαίτερη καινοτομία μάλιστα αποτελούν τα ειδικά προγράμματα του Soprano Ice Laser , που εξασφαλίζουν ασφαλή και ανώδυνη LASER αποτρίχωση (SHRSuper Hair Removal) και στις πιο ευαίσθητες περιοχές, όπως και στο μαυρισμένο δέρμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού!

Πάντοτε μετά από δερματολογική εκτίμηση, επίβλεψη και καθοδήγηση από τους ειδικούς ιατρούς, το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας θα σας συνοδεύσει με ασφάλεια ως την επίτευξη του στόχου, που είναι η απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.