Χαριλάου Τρικούπη 10,

45332 Ιωάννινα

τ.: +30 26510 22 756

e-mail: info@swanclinic.gr

Γούση Χριστίνα

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

 

H Δερματολόγος Γούση Χριστίνα  γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία, όπου ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της.

Aρίστευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις στην Ελλάδα και εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της.

Προσέφερε πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στους κατοίκους του Νομού Γρεβενών ως αγροτικός ιατρός.

Eργάστηκε επί 2 χρόνια σε γνωστή ιδιωτική κλινική Δερματολογίας και Laser στη Θεσσαλονίκη, όπου απέκτησε σημαντική εμπειρία σε κάθε τύπου εφαρμογές Laser.

Ακολούθησε η ειδίκευσή της στη Δερματολογία – Αφροδισιολογία στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Δερματολογικών και Αφροδίσιων Νοσημάτων Θεσσαλονίκης (ΝΔΑΝΘ). Ολοκλήρωσε με έπαινο την ειδικότητά της, ενώ παράλληλα ξεκίνησε την εκπόνηση της διδακτορικής της διατριβής. Παρέμεινε ως επιστημονικός συνεργάτης στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική του ΝΔΑΝΘ μετά το τέλος της ειδικότητας της.

Το 2011 συμμετείχε στο ευρωπαϊκό εντατικό σεμινάριο Εuroderm Excellence (Ρώμη), που απευθύνεται μόνο σε αριστούχους Δερματολόγους απ’ όλη την Ευρώπη.

Το 2012 μεταβαίνει στην Ελβετία προκειμένου να εμβαθύνει κι άλλο τις γνώσεις της στις Laser εφαρμογές και την Αισθητική Δερματολογία. Μετεκπαιδεύτηκε σε ιδιωτικές κλινικές της Ζυρίχης και της Λουκέρνης. Παρέμεινε στη Ζυρίχη, όπου εργάστηκε ως υπεύθυνη των Lasers και των ελάχιστα επεμβατικών αισθητικών εφαρμογών σε γνωστό ιατρικό κέντρο στην καρδιά της Ζυρίχης. 

Το 2019 επέστρεψε στην Ελλάδα, προκειμένου να εφαρμόσει με μεράκι όλες τις καινοτόμες γνώσεις και πολύτιμες εμπειρίες που αποκτήθηκαν στην Ελβετία, σε έναν δικό της πλέον χώρο.  

Η δερματολογος Γούση Χριστίνα πιστεύει απόλυτα στην αναγκαιότητα της «δια βίου μάθησης», θέλοντας να προσφέρει πάντοτε την καλύτερη ποιότητα ιατρικών υπηρεσιών στους ασθενείς της. Συμμετέχει σε πανελλήνιες και διεθνείς μετεκπαιδεύσεις, workshops και συνέδρια, τόσο της Κλινικής Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας, όσο και της Αισθητικής Δερματολογίας. Έχει υπάρξει προσκεκλημένη ομιλήτρια σε συνέδρια και έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε διεθνούς φήμης επιστημονικά συγγράμματα.