Χαριλάου Τρικούπη 10,

45332 Ιωάννινα

τ.: +30 26510 22 756

e-mail: info@swanclinic.gr

Νήματα ανάρτησης – Thread lifting

Η τοποθέτηση νημάτων ανάρτησης (threads) είναι μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία (minimal invasive treatment) με άμεσα ορατό ανορθωτικό αποτέλεσμα (lifting effect). Στη Swan Clinic χρησιμοποιούμε νέας τεχνολογίας νήματα τρισδιάστατης ανάπλασης που προκαλούν και ταυτόχρονη βιοαναζωογόνηση των ιστών (biostimulation).

Τα καινοτόμα νήματα Definisse Threads / Happy Lift™ Revitalising threads έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Τα νήματα αυτά φέρουν ακίδες και αποτελούνται από έναν ιδανικό συνδυασμό πολυγαλακτικού οξέος και πολυκαπρολακτόνης p(LA-CL), που τα καθιστά 2 φορές πιο ανθεκτικά από τα υπόλοιπα. Χρησιμοποιούνται όταν απαιτείται ανάρτηση (lifting) και αναδιάταξη ιστών (remodeling). Κατά τον μεταβολισμό τους προκαλούν σταδιακά σύσφιξη στο δέρμα μέσω διέγερσης παραγωγής κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού για ένα ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα – βιοαναζωογόνηση (biostimulation). Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι μέσα στους πρώτους μήνες βελτιώνεται και η ποιότητα του δέρματος στην περιοχή όπου εφαρμόζονται τα νήματα!

Έτσι, με τη θεραπεία αυτή έχουμε διπλό όφελος:

  1. άμεση ανόρθωση λόγω μηχανικής δράσης (lifting) και
  2. συσφιγκτική δράση λόγω της ίνωσης, που κορυφώνεται σε 3 μήνες (biostimulation).

Κατά κύριο λόγο εφαρμόζονται στο μέσο και κάτω τριτημόριο του προσώπου στοχεύοντας στην βελτίωση του “oβάλ” του προσώπου, των γραμμών λύπης ή μαριονέτας, των ρινοχειλικών αυλάκων κ.ά.

Τα νήματα αυτά σταδιακά απορροφώνται πλήρως και η διάρκεια του αποτελέσματος είναι 1 χρόνο περίπου.

Η τοποθέτηση γίνεται με τοπική αναισθησία στην κλινική μας, δηλ. δεν απαιτεί γενική νάρκωση.

Τα νήματα νέας γενιάς έχουν και τον ταχύτερο χρόνο ανάρρωσης, που σημαίνει λιγότερη ταλαιπωρία για την/τον ασθενή μετά την θεραπεία και γρήγορη επάνοδο στις καθημερινές δραστηριότητες.

Την ανάρτηση μέσω νημάτων την συνδυάζουμε συχνά και με άλλες θεραπείες προκειμένου να δημιουργήσουμε την επιθυμητή αρμονία στο πρόσωπο και να απογειώσουμε το αποτέλεσμα!!!