Χαριλάου Τρικούπη 10,

45332 Ιωάννινα

τ.: +30 26510 22 756

e-mail: info@swanclinic.gr

Βιοδιέγερση και Ανόρθωση

Βιοδιέγερση (Biostimulation) ονομάζεται η διαδικασία βιολογικής ενεργοποίησης των κυττάρων του δέρματος, που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου νεότητας (τύπου ΙΙΙ). Μέσω της βιοδιέγερσης το δέρμα επανακτά τη σφριγηλότητά του και ανορθώνεται (lifting effect).

Στη Swan Clinic, προσπαθώντας πάντα να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες με τα πιο καινοτόμα και ποιοτικά υλικά σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουμε εντάξει στις θεραπείες μας ένα πρωτοποριακό υλικό, το HΑrmonyCa™.

Το HΑrmonyCa™ είναι ένα υβριδικό ενέσιμο εμφύτευμα προσώπου διπλής δράσης, το οποίο συνδυάζει στην ίδια σύριγγα δύο ενεργά συστατικά – τον υδροξυαπατίτη ασβεστίου (CaHA), που είναι βιοδιεγέρτης και το Υαλουρονικό Οξύ (ΗΑ), που είναι βασικό δομικό στοιχείο του δέρματος. O συνδυασμός αυτός προσφέρει τα εξής οφέλη:

1. Παρατεταμένη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου – βιοδιέγερση, που οδηγεί στη σύσφιξη του δέρματος, σχετιζόμενη με τον υδροξυαπατίτη ασβεστίου (CaHA).
2. Άμεση ανόρθωση και ενυδάτωση, προερχόμενη από το υαλουρονικό οξύ (ΗΑ).

Η καινοτόμος αυτή θεραπεία αντιμετωπίζει με άμεσο και φυσικό τρόπο σημάδια γήρανσης, όπως η χαλάρωση και η αφυδάτωση του δέρματος. Βελτιώνει την αρχιτεκτονική δομή του δέρματος και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου σε μία μόνο θεραπεία. Το δέρμα ανορθώνεται και γίνεται πιο λείο και σφριγηλό. To μέγιστο όφελος από τη βιοδιέγερση επέρχεται μετά από 3 μήνες, ενώ τα αποτελέσματα διαρκούν μέχρι και ένα χρόνο, ανάλογα πάντα με την υποκείμενη κατάσταση και τον τρόπο ζωής κάθε ανθρώπου.

Η θεραπεία αυτή είναι ελάχιστα επεμβατική, ουσιαστικά ανώδυνη, ενώ μπορεί κανείς να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Βάσει κλινικής μελέτης, το 91,6% των ασθενών, αναφέρουν βελτίωση της συνολικής εμφάνισης των περιοχών του προσώπου τους που έλαβαν θεραπεία με HArmonyCa™.

Η θεραπεία αυτή μπορεί να συνδυαστεί – ακόμα και στην ίδια συνεδρία – με άλλες θεραπείες, επιτυγχάνοντας ένα εντυπωσιακό, αναίμακτο lifting προσώπου!