Χαριλάου Τρικούπη 10,

45332 Ιωάννινα

τ.: +30 26510 22 756

e-mail: info@swanclinic.gr

Λεύκη

Η λεύκη είναι μια συχνή δερματοπάθεια, που χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση καλά περιγεγραμμένων λευκών περιοχών.

Πρωτοεμφανίζεται συνήθως σε ηλικία 10-30 χρονών. Στις ευαίσθητες αυτές ηλικίες η ύπαρξη της λεύκης, που αφορά κυρίως τις εκτεθειμένες περιοχές του σώματος (πρόσωπο, χέρια) δημιουργεί πολλές φορές έντονο ψυχολογικό στρες.

Ο πασίγνωστος «βασιλιάς της Pop» Michael Jackson έπασχε από λεύκη, κράτησε όμως το πρόβλημά του αυτό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας..

Στην κλινική μας διαθέτουμε κατ’ αποκλειστικότητα στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία το τελευταίας τεχνολογίας, πρωτοποριακό EXCIMER 308 SYSTEM, μια ειδική φωτοθεραπεία που εφαρμόζεται με ασφάλεια μόνο στις προσβεβλημένες περιοχές και σε κάθε ηλικία!

Η θεραπεία αυτή αποτελεί επανάσταση στα θεραπευτικά δεδομένα, γιατί οι φωτοθεραπείες με UV ακτινοβολία (τύπου solarium) που εφαρμόζονται σε πολλά κέντρα ακόμα και σήμερα, προκαλούν είτε παρενέργειες από το δέρμα (πρόωρη φωτογήρανση, καρκίνος), είτε από τον οργανισμό, όταν αυτές συνδυάζονται με λήψη φαρμάκων από το στόμα, όπως συχνά γίνεται. Η θεραπεία δηλαδή με το EXCIMER 308 SYSTEM είναι απαλλαγμένη από τέτοιου είδους κινδύνους και μπορεί να βοηθήσει είτε συμπληρωματικά σε άλλες θεραπείες, είτε αποκλειστικά, στις περιπτώσεις που κάποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να λάβει την κλασική φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με τελευταίες μελέτες η συνδυαστική θεραπεία του EXCIMER 308 SYSTEM με ειδική τοπική θεραπεία αυξάνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της θεραπείας, δηλαδή τον επαναχρωματισμό των λευκών περιοχών.