Χαριλάου Τρικούπη 10,

45332 Ιωάννινα

τ.: +30 26510 22 756

e-mail: info@swanclinic.gr

Υαλουρονικό οξύ

Βασικά σημεία στη διαδικασία της γήρανσης του προσώπου αποτελούν η σταδιακή απώλεια του όγκου του, η χαλάρωση του δέρματος και η δημιουργία ρυτίδων έκφρασης, που σταδιακά μετατρέπονται σε βαθύτερες, μόνιμες γραμμές.

Τα ενέσιμα υλικά, και ιδίως το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιούνται για το ‘γέμισμα’ των ρυτίδων και την αύξηση του όγκου σε θέσεις όπως τα χείλη, τα ζυγωματικά, οι κρόταφοι, το οβάλ του προσώπου κ.α. Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί φυσιολογικό συστατικό του δέρματος, το οποίο στην ενέσιμη μορφή για αισθητική εφαρμογή, απορροφάται μετά από 9-18 μήνες, ανάλογα με τη σύσταση και την ποιότητα του υλικού. Εφαρμόζοντας τις πιο εξελιγμένες τεχνικές και τα πιο ποιοτικά υλικά αποσκοπούμε όχι απλά στο γέμισμα μιας ρυτίδας αλλά στην ανατομική αποκατάσταση / ανάπλαση μιας περιοχής με στόχο το πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Είναι σημαντικό να τονιστεί, ότι το αποτέλεσμα κάθε ενέσιμης θεραπείας μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά όταν ο στόχος της αναζωογόνησης του προσώπου δεν επικεντρώνεται στις ρυτίδες αλλά είναι ολιστική αποσκοπώντας στην περιοχική αλλά και ποιοτική (δέρμα, λίπος, απώλεια όγκου των βαθύτερων δομών) θεραπεία, κατά περίπτωση του προσώπου. Κατά συνέπεια η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες ανάπλασης του προσώπου, όπως το Botox, η αυτόλογη μεσοθεραπεία με PRP, το Laser ανάπλασης προσώπου τύπου CO2 Fractional ή τέλος η μηχανική ανάπλαση τύπου LPG.

Ζωηρά, πλούσια αλλά πάντα φυσικά χείλη και έντονα ζυγωματικά μπορούν τώρα να αποκτηθούν.